Manitou, wereldleider in verreikers en alle-terreintrucks

Achter tal van succesverhalen schuilt een eenvoudig idee. Zo ging het ook met Manitou. In 1957 bedacht oprichter Marcel Braud de eerste ruw-terreinheftruck ter wereld. Tot vandaag geniet Manitou wereldfaam voor zijn verreikers en all-terrain heftrucks.

Een breed toepassingsgebied

Ruim een halve eeuw na de eerste ruw-terreinheftruck van Manitou, is het Franse topmerk uitgegroeid tot dé referentie voor alle toepassingen in de bouwsector, de industrie en de land- en tuinbouw. Manitou is de wereldleider voor verreikers en alle-terreintrucks. Die lenen zich voor zowat alle denkbare terreinen en taken.

Manitou: een multifunctionele machine

De verreikers Manitou kunnen uitgerust worden meteen brede waaier aan accessoires, zodat u ze nóg veelzijdiger kan inzetten. Elke machine onderscheidt zich door een samengaan van hoogstaande prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie. Kortom, de ideale oplossing voor elke toepassing.

Een sterke groep

Manitou is een merknaam van het bedrijf Braud et Faucheux uit Ancenis. Het produceert onder meer heftrucks, verreikers en hoogtewerkers en is wereldmarktleider op het gebied van verreikers en all-terrain heftrucks. Manitou is onderdeel van Manitou Group.

Als officieel verdeler van Manitou verkoopt en verhuurt CC-Heftrucks BV zowel nieuwe als gebruikte verreikers en alle-terreintrucks. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.